Flash

Pick Slider Label

item-thumbnail

…me gra që ndjellin shpresë

Sylvia Plath (1932 – 1963) Silvia Plath ka qenë konsideruar vogëlushe vunderkinde; Për shumë ars...

item-thumbnail

“Qyqet” e Nasho Jorgaqit kanë qenë në Tiranë e jo në diasporë

Mbi ribotimin e “Mërgatës së qyqeve”   Nga  Janaq Sinoimeri   Shërbestari i qyqeve të regj...

item-thumbnail

De Rada dhe përkthimi i parë i Dantes në shqip

Moikom Zeqo Në shënimet e tij estetike, De Rada flet me admirim të madh për Danten. Dhe s’ka s...

item-thumbnail

Tre princa të rremë për shqiptarët

Faik Konica Ca kohë më parë, kënduam te fletorja e Parisit “L’Européen”, një artikull të zot...

item-thumbnail

Një histori me Paulo Coehlo-n

Nga Luan Rama Para shumë muajsh po kaloja në trotuarin e “Hôtel Bristol” në Paris dhe menjëh...

Home index

Poezi[two]

Tregime[left]

Kadare[right]

Paraardhësit[carousel](6)

Ese[combine]

Më të lexuarat